За мен

Здравейте,

Казвам се Димитър Димитров и вече 3 години се занимавам с изработка на сайтове, оптимизация на сайтове (SEO) и различни дребни поръчки.

Целта на този сайт е да ви информира за услугите, които предлагам и малък блог с допълнителна информация.
За тези три години успях да работя за различни клиенти в различни сфери и да развивам сайтове в различни сфери. Пиша статии на почти всякаква тематика с желаните от вас изисквания.

Най-честите ми фрийлансърски поръчки включваха – качване на продукти и писане на статии. Смятам, че мога да се справя с изкачването до първа позиция на всеки сайт по всяка ключова дума и вие може да сте следващия ми клиент.

 

Защо да изберете мен?
Това е изключително често задаван въпрос, но няма да ви кажа „Защото съм най-добрият!“, а още по-просто „Защото върша работата си съвестно!“.
Колко пъти сте използвали услуги за SEO и са излизали следните проблеми – оптимизатора няма време, вдига цените по всяко време и иска пари за различни услуги? Често, нали? Това няма да се случи с мен. Както сме се разбрали в началото на сделката, така ще си остане до края. Още в изготвянето на плана за работа ще изясним детайлите, ще ви дам точни срокове и цени без излишни мотания и увъртания. Дошли сте да вършим работа, а не да се залъгваме.

 

С какво съм по-добър от другите?

По-добър едва ли, но за цената, която искам – няма такива услуги. Въпреки че в каталога ми има толкова малко услуги за сайтове, те са достатъчно богати и методите, които използвам са достатъчно силни за кратък период да ви изстрелят до върха. Никога няма да намерите такива услуги на такива цени при друг.

 

Защо реши да се занимаваш с оптимизация на сайтовете и услугите които предлагаш?

Има наистина много хора, които предлагат това. Това, което не ми харесва при тях обаче е: високи цени, неразбираеми отчети и бедни практики. Ако се подобри всичко това – клиентът ще е доволен, а сайтът на първо място. Всичко това е което се опитвам да предложа – приемлива цена, първа позиция и доволен клиент.

 

Ако смятате, че аз съм вашия човек или просто искате да попитате мнение за оптимизация на сайта си – свържете се с мен от ТУК.

–- Страницата още се обработва ––