компютърна поддръжка

Кога да прибегнем до поддръжка на компютри?

Ако губите много време и пари за поправка на компютрите във вашия офис, то най-добре се замислете за професионална компютърна поддръжка, която ще разреши всичките ви проблеми.

 

Най-сетне няма да се разправяте с псевдо-професионалисти, квартални техници и скъпи фирми. Прекият път към успеха идва със съдействието на ит аутсорсинг компаниите.

Ако не знаете къде да потърсите качествена компютърна поддръжка ви предлагаме да обърнете внимание на сайта http://www.evrista-bg.com, където ще получите детайлна информация за този вид услуги. Разбира се, имате възможността да сключите договор за абонаментни компютърни услуги, сред които поддръжка на софтуер, хардуер и други.

Поддръжка на сървъри и мрежи

Избирайки професионална ит поддръжка Вие ще бъдете спокойни за вашите сървъри и мрежи. Информацията в тях ще бъде съхранявана на сигурно място, а специалистите няма да допуснат пробиви в системите. Те ще се погрижат за спирането на хакерски атаки и в същото време ще почистват вируси и зловреден код. Всичко това е много важно за бизнеса ви.

Разбира се, ит аутсорсинг компаниите могат да се нагърбят с изграждане на мрежи. Ако имате нужда от добра комуникация между филиалите на фирмата ви, то експертите ще се погрижат за това. Предлагат се и различни интернет услуги, от които можете да се възползвате. Най-важното е да имате достъп до клиентски данни, продукти и друга важна информация.

Дистанционна компютърна поддръжка

В повечето случаи компютърната поддръжка се извършва дистанционно. При възникнал проблем потребителят изпраща тикет към съпорта, като последният се наема с  разрешаването му. Връзката между аутсорсинг компанията и клиента се извършва посредством специален софтуер и интернет. Естествено, ако се налага смяна на части или други дейности, които са свързани с посещение на място, то специалистите ще посетят физически вашия адрес.

Сега Ви предлагаме да отделите повече време, за да проучите наистина добрите оферти за ит поддръжка на пазара. Прекратете проблемите с компютрите и мрежите си още на момента.