Описание на продукти

описание на продукти

 

Нужно ли е да имате описание на продукти?

Естествено! Това е като да отидете в магазин и да няма продавач, който да ви обясни за какво става дума. Може да имате етикет, на който е посочено от какво и къде е направено, но ако само това е всичката информация, която предоставяте на клиентите си – ще ги загубите.

Описанието на продукт е от голямо значение в много случаи. Без значение дали продавате яхти или чорапи едно добро написано описание винаги въздейства положително на продажбите.

изпрати заявка multidarksystem

 

Вие бихте ли си купили нещо без описание на продукта?

Едва ли! Точно за това ви предлагам услугата – „описание на продукти“. Тя естествено може да включва и качване на продукти, но това вече се договаря с клиента. Тук отново важи правилото за подробното описание на изискванията, за да не си губим времето излишно. Колкото по-подробно ми опишете ситуацията, толкова по-добре ще мога да си свърша работата.

 

Какви са изискванията за описания на продукти?

Доста са прости. Приемете всеки продукт, като страница на вашия сайт. Колкото по-добро описание има тя, толкова по-добре сайтът ще се класира при класирането.
Едно продуктово описание доста наподобява писането на статия. Трябва да успее да грабне клиента, да го накара да си го купи, да му покаже всички положителни качества на продукта и всичко това в добре написан текст.

изпрати заявка multidarksystem

Точно това мога да ви предложа и аз. Приятно написан текст за всякакви продукти на магазини. Ако имам достатъчно информация за продукта бих написал по-добро описание. Всичко се свежда до контакта между клиент и оптимизатор.

Какво ще ми струва писането на описание на продукти?

Цена за 100 думи – 1лв.
Минимална дължина на описание – по договаряне (препоръчително е минимум 200 думи).
Количество на работа – по договаряне.
Възможност за качване на продукти – Да.

Ако клиентът, желае и качване на продукти, то цената се покачва, но винаги спрямо количеството на продуктите. При поръчка на голямо количество има големи отстъпки.

Ако имате желание да работите с мен натиснете бутона.

изпрати заявка multidarksystem