Писане на статии

писане на статии

 

Как се процедира при писане на статии при мен?

Практиката и многото изпълнени поръчки са показали, че всеки има своите изисквания. За личните ми сайтове, които може да видите ТУК винаги съм използвал начин на писане, който на мен ми се вижда смислен. Може да има грешки и пропуски, но е важен читателят. Пък и щом са се класирали на първа страница, защо не?

изпрати заявка multidarksystem

Писането става доста лесно, когато клиентът знае какво иска и как го иска. Колкото повече подробности се изискват от ваша страна, толкова по-добре аз ще мога да си свърша работата и няма взаимно да си губим времето след това.

Защо да изберете мен за писане на статии?

Виждал съм доста обяви за писане на статии. Хора с всякакво образование, дипломи, курсове и какво ли не предлагат писане на статии. Не е от голямо значение, дали имате 10 дипломи от университети, ако успявате да напишете всичко по зададените указания, да задоволите клиента си и да въздействате на потребителите, значи можете да пишете и статии. Точно това се опитвам да постигна и аз. Колкото по-интересна е една статия за читателите, толкова повече трафик, вие ще може да получите.

На каква тематика мога да предложа писане на статии?

Доста обширна, почти безгранична. Има изключително много материал изписан в интернет. Дори да имате някаква много специфична тема, винаги може да се намери нещо за нея, да се отдели време, да се разучи и да се направи съответната статия.

изпрати заявка multidarksystem

Понякога обаче се срещат много странни, трудни и заплетени теми. При подобни случаи, ще изисквам от вас повече време и информация, която може да помогне в писането на статията.

Колко струва писане на статия?

Смятам, че предлагам най-ниските цени на пазара за статии. Може да си кажете, че е заради качеството (което не е така) или заради бързината.

 

Цена за 100 думи – 1лв.
Време на писане – по договаряне.
Уникалност – винаги над 95%.
Количество, което може да се поеме – по договаряне.
Начини на плащане – paypal, банков клон, еконт.
Метод на работа – по договаряне.

изпрати заявка multidarksystem

На местата, където виждате „по договаряне“ – това е така, за да мога да съм максимално точен с клиента и максимално добре да си паснат неговите изисквания и моята работа.

Предлагам точна и бърза работа, като коректността е задължителна, качеството на услугата – отлично!