SEO оптимизация

seo оптимизация multidarksystem

 

Какво е SEO оптимизация?

Подобряване позицията на вашия сайт по ключова дума. Колкото по-добре е оптимизиран вашият сайт, толкова повече клиенти ще може да привлечете. Колкото по-бързо зарежда сайтът, толкова по-чисто се изписва информацията за крайния потребител. Всичко това помага за класирането в търсачките.

Оптимизацията започва от самия сайт и приключва с изграждането на връзки към сайта. Винаги тази услуга е най-скъпата, но ефекта от нея е най-добър. Ако ключовата дума, с която искате да се класирате се търси по 10 000 пъти на месец и вие сте на първо място, помислете само за колко клиенти говорим.

изпрати заявка multidarksystem

Какво се прави при една seo оптимизация?

Анализира се сайтът, проверява се ключовата дума, проверява се дали може да се класира и с нещо друго….. анализ, анализ и пак анализ. Докато сайтът ви, не се превърне в едно отлично място за посещения, за търсачки и потребители. Това се нарича on-page SEO.

Другата част от една SEO оптимизация е работата по изграждане на връзки към вашия сайт – off-page SEO. При изграждането на връзки има изключително много начини и методи за тяхното създаване, но колкото по-близки са сайтовете по тема с вашия, толкова по-бързо и добре ще се позиционира вашият в търсачката.

изпрати заявка multidarksystem

Как се процедира при SEO оптимизация?

  • Цялостен анализ на сайта, ключовите думи по които искате да се класирате и конкуренцията.
  • Предложения за класиране по други ключови думи, които да ви доведат повече посетители/клиенти.
  • On-page SEO – обработка на текстовете (съществуващи или сега създаващи се), обработка на снимки, оптимизиране скоростта на сайта, подобряване зареждането и размера на файловете, преглед на връзките по сайта, страници, информация, модули, плъгини. Преценка за промяна на линкове, категории, текстове и изобщо всичко, което може да се направи без да се създават излишни проблеми. Подобряване информацията за продукти (ако става дума за магазин), обогатяване на текст с нужните ключови думи.
  • Off-page SEO – започване на няколко различни кампании за събиране на линкове. За магазин мога да предложа специална „добавка“, която да повиши продажбите с поне 60%. Редовно публикуване на статии в различни сайтове, създаване на линкове с други магазини.

Колко време се прави SEO оптимизацията?

Много! Колкото по-трудна е нишата, толкова повече време ще се изисква, за да се класира вашият сайт на първа позиция. Може да започнем от 4 месеца, като стигнем и преминем година. Всичко е въпрос на бюджет от страна на клиента. По-голям бюджет, по-бързи и по-качествени резултати.

изпрати заявка multidarksystem

Колко струва SEO оптимизацията?

Различно. Всичко се свежда до това, в коя ниша се целите и какво искате да постигнете – първо място или повече клиенти. И двете са различни неща и могат да означават нещо друго. Всичко е въпрос на договаряне и разбиране между изпълнителя и наредителя (вас и мен).

Натиснете малката иконка за да изпратите вашето запитване за SEO оптимизация.